Branding fotosession

En erhvervs branding fotosession er for dig der er nystartet eller for dig der trænger til nye billeder af dig selv til din virksomhed eller har brug for at re-brande dig selv og din virksomhed.

Det er super vigtigt for mig at forventningsafstemme, og finde ud af hvem du er og hvad du gerne vil med din virksomhed fremover. Derfor lægger vi altid ud med enten personligt, telefonisk eller via skype, at holde et møde hvor vi finder ud af om vi er et match og hvor vi taler om hvilken type billeder du har brug for og hvad de skal signalere.

Jeg har 9 års erfaring som selvstændig, og 14 års erfaring som fotograf, og kan derfor også lede dig i den rigtige retning i forhold til branding og visuel identitet.

Du får:

  • Op til 1 times forberedende samtale, personligt i mit studie i Kalundborg, telefonisk eller via skype.
  • Hjælp til styling – der mulighed for tilkøb af stylist og makeupartist, ellers står jeg får vejledningen.
  • 2 timers fotosession i studie eller on lokation
  • 10 digitale billeder. Et varieret sæt billeder med forskellige portrætter, stemningsbilleder, fuld- og halvfigursbilleder, der viser dig og hvem du er.
  • Mulighed for et opfølgningsmøde efter fotograferingen, hvor jeg kan råde og vejlede dig i hvilke billeder der skal i brug og evt. på hvilke platforme.

Pris kr. 7000,- ex. moms.

Tillæg
Makeup kr. 450,-
Styling af hår og makeup kr. 800,-
Styling af hår og makeup samt stylisten bliver under hele fotograferingen og retter hår, makeup og tøj kr. 1100,-
OBS! Hvis du vil have lagt makeup og evt. sat hår af min kosmetolog, skal det bestilles forud sammen med fotograferingen.